Konferencja 9 marca br. Dialog społeczny w czasach kryzysu

Region Gdański NSZZ „Solidarność”

Projekt otrzymał dofinansowanie z Norwegii poprzez Fundusze Norweskie 2014-2021, w ramach programu „Dialog społeczny – godna praca”.

Region Gdański NSZZ „Solidarność” zaprasza przedstawicieli organizacji związkowych na konferencję „Dialog społeczny w czasach kryzysu”, zorganizowaną w ramach projektu „Dialog społeczny kluczem do rozwoju”, finansowanego z Funduszy Norweskich.

Patronat Honorowy Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej Andrzeja Dudy

Konferencja odbędzie się 9 marca 2023 r. o godzinie 16.00. Muzeum II Wojny Światowej, Plac Bartoszewskiego 1, 80-862 Gdańsk, (Poziom -3)

Ocenę funkcjonowania dialogu społecznego w czasach kryzysu przedstawią: przewodniczący Komisji Krajowej NSZZ „S” Piotr Duda, Główna Inspektor Pracy minister Katarzyna Łażewska-Hrycko, prezes Remontowa Holding SA i przewodniczący Organizacji Pracodawców Forum Okrętowe Adam Ruszkowski, profesor UW Łukasz Pisarczyk, zajmujący się naukowo m.in. układami zbiorowymi pracy oraz Ireneusz Karaśkiewicz, dyrektor biura Związku Pracodawców Forum Okrętowe.

Projekt otrzymał dofinansowanie z Norwegii poprzez Fundusze Norweskie 2014-2021, w ramach programu „Dialog Społeczny – Godna Praca”.

Konferencja będzie także okazją do spotkania przedstawicieli organizacji zakładowych Regionu Gdańskiego NSZZ „Solidarność”. Dlatego po konferencji pragniemy wyróżnić organizacje za działalność związkową i rozwój Związku w 2022 roku.

W trakcie spotkania zapraszamy Państwa na poczęstunek i wzięcie udziału w loterii fantowej.

Spotkanie zakończy koncert warszawskiego zespołu Ferajna z Hoovera.

Partnerem koncertu jest Totalizator Sportowy, właściciel marki LOTTO.

[dkpdf-button]
Strona korzysta
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Dowiedz się więcej