Szkolenia w ramach „Dialog społeczny kluczem do rozwoju”: Rozwiązywanie konfliktów i poczucie pewności w negocjacjach

Trwają szkolenia w ramach drugiej edycji projektu „Dialog społeczny kluczem do rozwoju”, organizowane przez Dział Programów Europejskich Regionu Gdańskiego NSZZ „Solidarność”. Zawsze jest dobry czas na uzupełnienie wiedzy. Tym razem tematem są negocjacje i rozwiązywanie konfliktów w zakładach pracy.

W ramach trzydniowych szkoleń na temat technik prowadzenia negocjacji z pracodawcami i rozwiązywania konfliktów, oprócz przekazania wiedzy teoretycznej, są również ćwiczenia praktyczne. Podczas szkoleń uczestnicy otrzymują niezbędne informacje m.in. na temat skutecznych technik negocjacji. Ćwiczą też na warsztatach praktyczną umiejętność prowadzenia negocjacji. Uczestnicy szkoleń zapoznają się z regułami i z fazami negocjacji, poznają podstawowe style i techniki ich prowadzenia.

Warto rozwijać swoje kompetencje i umiejętności. Wiedza i umiejętności, które związkowcy zdobywają w trakcie szkoleń, dają większe poczucie pewności, gdy przystąpią do rzeczywistych negocjacji. Przydatność szkoleń była wysoko oceniana przez ich uczestników.

Szkolenia prowadzone są przez doświadczoną trenerkę z Komisji Krajowej NSZZ „S” Marylę Kościńską, która jest też autorką ich programu.

Obecne szkolenie odbywa się od 20 do 22 września br.

Ostatni wolny terminy szkolenia to 18–20 października br.

Zapisy: Krystyna Leszczyńska, 502 443 086

k.leszczynska@solidarnosc,gda.pl

[dkpdf-button]
Strona korzysta