Uwaga miłośnicy turystyki – mamy porozumienie z Natura Tour

Region Gdański NSZZ „S” zawarł porozumienie z „CS Natura Tour” sp. z o.o. z Grupy PKP, które umożliwia pracownikom i członkom NSZZ „S” z Regionu Gdańskiego do korzystania na preferencyjnych warunkach z oferty Spółki. Związkowcy i ich rodziny będą mogli skorzystać ze zniżek na pobyt w 10 ośrodkach turystycznych i trzech centrach konferencyjnych, rozmieszczonych od Bałtyku po nasze Tatry.

Spółka „CS Natura Tour”będzie dostarczała systematycznie oferty wypoczynku do siedziby Regionu (katalogi i cenniki wycieczek, wczasów, obozów i kolonii dla dzieci i młodzieży). Z oferty preferencyjnej wypoczynku w miejscach stworzonych dla miłośników niezwykłego nadmorskiego i górskiego klimatu, mogą skorzystać też członkowie najbliższej rodziny Związkowca.

Specjalna oferta dla członków „S” obejmuje 10 proc. zniżki przy wypoczynku indywidualnym, a 15 proc. dla grupy od 40 do 80 osób. Jeśli zbierze się większa liczba uczestników – rabaty są negocjowane indywidualnie.

Oferta obejmuje też 10 proc. zniżki dla grupowego szkolenia (grupa min. 15 uczestników).  Natura Tourdziała na rynku turystycznym oraz szkoleniowym od 20 lat.

Oferta szkoleniowa i turystyczna jest różnorodna i obejmuje: wczasy, kolonie, obozy, wycieczki, a także organizację imprez prywatnych i firmowych, usługi szkoleniowe oraz egzaminacyjne w zakresie kwalifikacji zawodowych dla zawodów kolejowych, określonych w przepisach wykonawczych do Ustawy o transporcie kolejowym oraz inne szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe.

CS „Natura Tour” sp. z o.o. z ma siedzibę w Warszawie i jest wpisana do rejestru Usług Turystycznych, prowadzonego przez Marszałka Województwa Mazowieckiego. Warunki oferowania, sprzedaży i realizacji imprez turystycznych oraz usług turystycznych na terytorium Polski, a także za granicą, gwarantują spełnienie wymogów dla organizatorów turystyki. Szczegóły na stronie internetowej https://naturatour.pl/

Miejscowości, w których można skorzystać z oferty na mocy porozumienia z Natura Tour to: Świnoujście (ośrodek wypoczynkowy „Meduza”),  Dziwnówek („Złota Rybka”), Ustronie Morskie („Korab”), Mielno („Słoneczny Brzeg”), Ustka („Radość”), Jastarnia „Półwysep”), Spała („Zacisze”), Karpacz (ośrodki „Stokrotka” i „Halny”) i Zakopane („Kolejarz”).

Centra konferencyjne zlokalizowane są w Warszawie, w Krakowie i we Wrocławiu.

Opis obiektów oraz zakres usług, w tym pakiety pobytowe, tutaj…

[dkpdf-button]
Strona korzysta
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Dowiedz się więcej