Loteria fantowa w czasie spotkania w Filharmonii 29 czerwca. Weź udział!

Serdecznie zapraszamy na Obywatelską Loterię Fantową, która odbędzie się już 29 czerwca w budynku Polskiej Filharmonii Bałtyckiej w Gdańsku przy ul. Ołowianka 1 podczas dorocznego przedstawicieli organizacji zakładowych Regionu Gdańskiego NSZZ „Solidarność”.

W foyer gmachu Filharmonii Bałtyckiej, gdzie  będą znajdowały się stoiska loterii, będzie można kupić losy w cenie 5 zł za sztukę oraz przejrzeć listę nagród. Zebrane pieniądze zostaną przeznaczone na rozwój Pomorskiej Fundacji Edukacji i Pracy, a w szczególności na wspieranie rozwoju społeczeństwa obywatelskiego w naszym województwie. Kupując los za jedyne 5 zł będzie można wygrać gadżety i publikacje związane z „Solidarnością” oraz inne przedmioty przekazane na ten cel, np. skórzany męski portfel lub bransoletkę z bursztynami. Dodatkową atrakcją będzie losowanie nagród specjalnych o większej wartości, a wśród nich m.in. pięknie oprawiona grafika, rzeźba w węglu i unikat wydawniczy – trzytomowa, ilustrowana publikacja o Papieżu Polaku św. Janie Pawle II. Los uprawniający do losowania nagrody specjalnej jest oznaczony logiem trzydziestopięciolecia NSZZ „Solidarność” i informacją o losowaniu specjalnym. Łączna pula nagród wynosi 5 tysięcy zł. Każdy los wygrywa!

Fundatorami nagród Loterii Obywatelskiej są m.in. członkowie NSZZ „Solidarność”, sympatycy i współpracownicy naszej fundacji organizacje związkowe Regionu Gdańskiego NSZZ „Solidarność”.

[dkpdf-button]
Strona korzysta
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Dowiedz się więcej