Konkurs plastyczny „Polska moje miejsce, mój kraj”

13 listopada 2018 r. w Gdańsku wręczono nagrody, otwarto wystawę prac plastycznych WOJEWÓDZKIEGO KONKURSU PLASTYCZNEGO „POLSKA – MOJE MIEJSCE, MÓJ KRAJ”. Został on zorganizowany w celu uświetnienia stulecia odzyskania niepodległości przez Polskę i  popularyzowania wśród młodzieży szkolnej twórczości patriotycznej przez Międzyregionalną Sekcję Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność” z siedzibą w Gdańsku. Patronat nad konkursem objęli: Kuratorium Oświaty w Gdańsku, Zarząd Regionu Gdańskiego NSZZ „Solidarność”. Do posiedzenia jury wpłynęło 335 prac plastycznych z całego regionu pomorskiego, w tym z: Brus, Gdańska, Goręczyna, Gdyni, Lubieszewa, Lubni, Malborka, Małej Słońcy, Nowego Dworu Wejherowskiego, Nowego Stawu, Ogorzelin, Pogórza, Połczyna, Pruszcza Gdańskiego, Rudna, Silna, Słupska, Starogardu Gdańskiego, Wejherowa i Wierzchucina.

Konkurs plastyczny 2018 – komunikat:…>>

Konkurs Plastyczny 2018 – prezentacja :…>>

Konkurs plastyczny - 13. 11. 2018Konkurs plastyczny - I kat.Konkurs plastyczny - kat. IIIKonkurs plastyczny 2018 - kat. II

[dkpdf-button]