Wesprzyj Pomorską Fundację Edukacji i Pracy

Podobnie jak w latach ubiegłych, gdy wkraczamy w okres rozliczeń podatkowych zwracamy się do członków i sympatyków „Solidarności” z prośbą o przekazanie części zapłaconego już podatku dochodowego na rzecz Pomorskiej Fundacji Edukacji i Pracy, organizacji założonej przez Region Gdański NSZZ „Solidarność” i Związek Pracodawców Forum Okrętowe. W tym roku jest to możliwość odpisania kwoty w wysokości 1,5 procenta. Jeśli ideały „Solidarności” są Wam bliskie, a wychowanie młodzieży w tradycyjnych wartościach uważacie za ważne, prosimy o przekazanie 1,5 procenta.

Co robimy?

Prowadzimy Fundusz Stypendialny NSZZ „Solidarność”, przygotowujemy programy edukacyjne dla młodzieży, pomagamy emerytowanym członkom NSZZ „Solidarność” prowadzić aktywne życie, troszczymy się o pamięć i historię Polski.

Jeśli chcesz wesprzeć nasze działania i pomóc, możesz to zrobić poprzez przekazanie 1,5 procenta podatku. W tym roku zebrane środki przekażemy na Fundusz Stypendialny, program edukacyjny dla uczniów ze Szkoły Podstawowej im. Bohaterów Grudnia ’70 oraz program rozwojowy dla związkowych seniorów.  Więcej o naszej działalności znajdziecie na www.pomorskafundacja.org.pl
Program do rozliczeń PIT z wpisanym KRS Pomorskiej Fundacji Edukacji i Pracy znajduje się na stronach: www.solidarnosc.gda.pl i www.pomorskafundacja.org.pl

Zachęcamy członków „Solidarności” i ich bliskich do wsparcia naszej działalności.

Skorzystaj z linku i przekaż swój 1% na wspólny cel!…>>

[dkpdf-button]
Strona korzysta
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Dowiedz się więcej