Dział Szkoleń zaprasza w maju w formie on-line

Dział Szkoleń ZRG NSZZ „Solidarność” zaprasza na szkolenia. Szczegóły poszczególnych wydarzeń przedstawiamy poniżej.

Temat: ZFŚŚ
Termin: 14 maja 2021 r. godzina 10.00
Czas trwania szkolenia ok. 4 godzin

Temat: RODO w organizacji związkowej
Termin: 18 maja 2021 r. godzina 10.00
Czas trwania szkolenia ok. 2 godzin

Temat: ZKR/KZ
Termin: 24 – 25 maja 2021 r. godzina 10.00
Czas trwania szkolenia ok. 3 godzin
Prowadzący: Tadeusz Grubich

Temat: Mobbing
Termin: 31 maja 2021 r. godzina 10.00
Czas trwania szkolenia ok. 4 godzin
Prowadzący: Przemysław Sąpór

Zgłoszenia należy składać za pośrednictwem Komisji Zakładowej, podając imię i nazwisko, adres e-mailowy i nr telefonu osoby zgłaszanej, nazwę i nr organizacji związkowej.

Kwestie techniczne i informacje o sposobach dostępu do szkolenia online będą uczestnikom przesłane drogą mailową. W celu prawidłowego i pełnego korzystania ze szkolenia należy posiadać urządzenie (komputer stacjonarny/laptop z przeglądarką Chrome lub smartfon) z dostępem do Internetu, wbudowaną kamerą i mikrofonem.

Szkolenie odbędzie się pod warunkiem zebrania grupy co najmniej 10 uczestników. Gwarantujemy proste, intuicyjne uruchamianie szkolenia na urządzeniach. Uczestnicy mają bezpośredni kontakt z prowadzącym, zadają pytania w trakcie szkolenia.

[dkpdf-button]
Strona korzysta
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Dowiedz się więcej